Αποδοτικότητα7.5
Αποτελεσματικότητα5
Τιμή10
Συστατικά7.7
7.6

Πρώτη εντύπωση: Το serum για βλεφαρίδες FEG δημιουργεί την εντύπωση ενός τακτικού προϊόντος φροντίδας. Το κουτί από χαρτόνι είναι όμορφο, αν και, το μπουκάλι με το καλλυντικό δεν είναι τίποτα το εξαιρετικό, ένα απλό πλαστικό πακέτο. Λοιπόν, τα θετικά του serum FEG είναι σίγουρα η σύσταση, δεδομένου ότι απορροφάται αμέσως, και το πινέλο απλικατέρ. Με το πινέλο είναι εύκολο να φτάσετε και στις πυκνές βλεφαρίδες, ή εκείνες που βρίσκονται στην εσωτερική και εξωτερική γωνία των ματιών.

Θεραπεία: Διαρκεί περίπου πέντε μήνες, και τα υπολείμματα του καλλυντικού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για αρκετές εβδομάδες μετά. Όταν εφαρμόζεται συστηματικά, τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε ένα μήνα. Και για μένα, αυτό το διάστημα είναι μάλλον μεγάλο. Επιπλέον, πρέπει να βάζετε το FEG συστηματικά, κάθε βράδυ, κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου που αναφέρεται στο φύλλο οδηγιών.

Αν σταματήσετε τη θεραπεία με οποιονδήποτε τρόπο, τα αποτελέσματα δεν θα είναι τόσο καλά όσο περιμένετε και μάλλον δεν θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Εφαρμογή: Εύκολη και γρήγορη. Το απλικατέρ είναι βολικό και εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, λόγω της λεπτής τρίχας, είμαστε σίγουροι ότι κάθε βλεφαρίδα θρέφεται. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ για να αφήσουμε το serum να απορροφηθεί. Το μόνο που έχετε να θυμάστε όμως, είναι να αφαιρέσετε πρώτα το μακιγιάζ σας, δεδομένου ότι το καλλυντικό δεν πρέπει να μπαίνει σε βαμμένα μάτια. Οι σκιές ματιών και η μάσκαρα μπορεί να εμποδίσουν το serum FEG να φτάσει στις ρίζες των βλεφαρίδων.

Αποτελέσματα: Οφείλω να ομολογήσω, το δέρμα των βλεφάρων δεν ενοχλήθηκε επειδή αυτό το serum αποτελείται από καταπραϋντικές ουσίες όπως αγγούρι ή πράσινο τσάι. Όταν πρόκειται για τις βλεφαρίδες, αυές θρέφονται και γίνονται πιο λαμπερές, αν και, δεν αλλάζει το μήκος τους. Ίσως είχαν επιμηκυνθεί μόνο για μερικά χιλιοστά, όχι περισσότερο. Θεωρούσα ότι το serum για βλεφαρίδες FEG θα ήταν πιο αποτελεσματικό. Δυστυχώς, το προϊόν έχει επηρεάσει μόνο την εμφάνιση και τη γενική κατάσταση των βλεφαρίδων, ενδυναμώνοντας τις και παρέχοντας τους ενυδάτωση αλλά δεν τις έχει κάνει πιο μακριές, παχιές ή σκούρες.

Συμπέρασμα: Αν κάποιος θέλει να θρέψει τις βλεφαρίδες του τότε είναι καλή ιδέα να αγοράσει το FEG. Παρ 'όλα αυτά, αν κάποιος επιθυμεί επιμήκυνση και πάχυνση τους δεν υπάρχει κανένας λόγος να σπαταλήσει τα χρήματά του, ιδιαίτερα εφόσον το FEG κοστίζει μια περιουσία. Εκτός αυτού, το serum βλεφαρίδων FEG δεν φέρει τα αποτελέσματα που πίστευα στην αρχή της θεραπείας. Για το λόγο αυτό, κάνει μόνο για αραιές, λεπτές και αδύναμες βλεφαρίδες.

 

TagsFEG