Αποδοτικότητα5
Αποτελεσματικότητα4.1
Τιμή3.5
Συστατικά5.2
4.5

hairplusΠρώτη εντύπωση: Η εμφάνιση του προϊόντος είναι ωραία, ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει τίποτα το εξαιρετικό στην συσκευασία του Hairplus. Το κουτί είναι από χαρτόνι και έχει ένα μπουκάλι και ένα φυλλάδιο στο εσωτερικό. Υποθέτω ότι το λευκό και χρυσό χρώμα του κουτιού και του μπουκαλιού μπορεί να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι το Hairplus είναι ένα πολυτελές καλλυντικό. Όταν ανοίγουμε το μπουκάλι, βλέπουμε ένα λεπτό πινέλο. Είμαι βέβαιη ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με την εφαρμογή, μου αρέσουν αυτού του είδους τα απλικατέρ. Επιπλέον, το Hairplus είναι διαφανές και δεν μυρίζει καθόλου. Αλλά αυτό είναι καλό. Όσο λιγότερα είναι τα συστατικά τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες εμφάνισης ερεθισμών.

Θεραπεία: Η εταιρεία εμπερικλείει 3 ml προϊόντος σε κάθε συσκευασία. Μια τέτοια ποσότητα διαρκεί για 3 μήνες συστηματικής εφαρμογής, έτσι αν κάποιος επιθυμεί να υποστηρίξει τα επιτευχθέντα αποτελέσματα, πρέπει να αγοράσει και άλλο μπουκάλι serum. Παρατήρησα τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας με Hairplus μετά από τρεις εβδομάδες και οι βλεφαρίδες μου βελτιώθηκαν.

Εφαρμογή: Για μένα, η εφαρμογή ήταν πανεύκολη. Βάζω eyeliner καθημερινά έτσι έχω συνηθίσει να δημιουργώ γραμμή στα βλέφαρά μου. Η μόνη διαφορά εδώ, είναι ότι το Hairplus πρέπει να εφαρμόζεται πριν τον ύπνο και όχι το πρωί. Η σύσταση του προϊόντος είναι ικανοποιητική, δεδομένου ότι μένει εκεί που το βάζετε. Ένα πράγμα που πρέπει να αναφέρω, είναι ότι μάλλον έχω ευαίσθητο δέρμα στα βλέφαρα, γιατί βίωσα κάποια δυσφορία με μορφή τσιμπημάτων, αλλά μόνο κατά την έναρξη της θεραπείας.

Στην πραγματικότητα, αυτή η αντίδραση με εκπλήσσει, διότι το Hairplus περιέχει μόνο φυσικά συστατικά.

Αποτελέσματα: Παρατήρησα τις πρώτες αλλαγές στις βλεφαρίδες μου μετά από περίπου τρεις εβδομάδες. Σε γενικές γραμμές, οι βλεφαρίδες αναζωογονούνται και θρέφονται, αλλά αυτό ήταν όλο. Μετά από τρεις ακόμη μήνες, είδα ότι τελικά οι βλεφαρίδες ξεκίνησαν να γίνονται πιο μακριές. Τα επιθυμητά αποτελέσματα ήταν εύκολο να τα δει κανείς, μετά από τρεις μήνες τακτικής εφαρμογής. Μετά από αυτές τις 12 εβδομάδες, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο πυκνές. Βάζω περισσότερο Hairplus στις γωνίες των ματιών μου και οι βλεφαρίδες γίνονται πιο πυκνές σε εκείνο το σημείο.

Συμπέρασμα: Η εταιρεία συνιστά το Hairplus όχι μόνο για τις βλεφαρίδες αλλά και για τα φρύδια. Είμαι βέβαιη, ότι εάν κάποιος θέλει να βάλει το προϊόν και στα φρύδια τότε πρέπει να αγοράσει τουλάχιστον δύο μπουκάλια serum. Δεν είμαι επίσης βέβαιη, αν είναι εντάξει να περιμένει κανείς σχεδόν ένα μήνα, προκειμένου να αποκτήσει τα πρώτα αποτελέσματα. Παρ 'όλα αυτά, αν είστε αρκετά υπομονετικοί και επίμονοι θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Τρεις μήνες θεραπείας με Hairplus και οι βλεφαρίδες σας θα γίνουν πιο πυκνές, πιο αναζωογονημένες και θα θραφούν στο εσωτερικό τους.