ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SERUM ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα serum για βλεφαρίδες είναι προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί για την φροντίδα των βλεφαρίδων. Μπορούν να επιμηκύνουν, να ενισχύσουν, να θρέψουν και να βελτιώσουν την πυκνότητα των βλεφαρίδων. Μερικά serum βλεφαρίδων διεγείρουν τους θύλακες και, ως εκ τούτου, νέες βλεφαρίδες αναπτύσσονται από τα βλέφαρα.

Η θεραπεία με serum βλεφαρίδων διαρκεί περίπου τρεις έως τέσσερις μήνες. Ωστόσο, τα πρώτα αποτελέσματα επιτυγχάνονται πολύ πιο γρήγορα, αμέσως μετά από κάποιες εβδομάδες τακτικής εφαρμογής. Το καλύτερο serum βλεφαρίδων μπορεί να επεκτείνει και να βελτιώσει την πυκνότητα των βλεφαρίδων μετά από μερικές ημέρες. Τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά σε μια περίοδο τριών μηνών. Η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα της βελτίωσης της κατάστασης των βλεφαρίδων εξαρτώνται από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται σε κάθε serum, τον τρόπο εφαρμογής και, τελικά, πώς ο οργανισμός μας αντιδρά στην σύνθεση του προϊόντος.

Beauty

Beauty

Πιστεύεται γενικά ότι, το καλύτερο serum βλεφαρίδων θα πρέπει να είναι εύκολο στην εφαρμογή.

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες αγαπάμε τα καλλυντικά που μπορούμε να βάζουμε εύκολα. Τα περισσότερα serum συνοδεύονται από ένα πινέλο που μοιάζει με τα απλικατέρ των eyeliner. Με αυτό πρέπει να τραβήξετε μία λεπτή γραμμή στη βάση των βλεφαρίδων τόσο στα άνω όσο και στα κάτω βλέφαρα. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, οι ρίζες των βλεφαρίδων παίρνουν άμεσα όλες τις θρεπτικές ουσίες που τρέχουν μέσα από τους θύλακες και επηρεάζουν θετικά τις βλεφαρίδες. Από την άλλη πλευρά, ορισμένα serum πωλούνται μαζί με ένα βουρτσάκι που μοιάζει με αυτό που έχουν οι μάσκαρα. Αυτά τα απλικατέρ μπορούν να δώσουν μόνο ενυδάτωση και λάμψη. Με την βοήθεια από το βουρτσάκι μπορείτε επίσης να δώσετε καμπύλη στις βλεφαρίδες σας.

Το καλύτερο serum βλεφαρίδων θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει φυσικές ουσίες και συστατικά που επιμηκύνουν, ενισχύουν και να βελτιώνουν την πυκνότητα των βλεφαρίδων. Επιπλέον, η σύνθεση των καλύτερων serum θα πρέπει να διασφαλίζει τα μάτια και το δέρμα των βλεφάρων εξίσου. Τα πιο δημοφιλή συστατικά που δημιουργούν τη σύνθεση των serum βλεφαρίδων μπορεί να περιλαμβάνουν πανθενόλη, έλαιο λεβάντας, αργινίνη, υαλουρονικό οξύ καθώς και άλλα φυτικά εκχυλίσματα και ανόργανες ουσίες. Τα serum πρέπει να περιλαμβάνουν επίσης στοιχεία που παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και προλαμβάνουν τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων στο εσωτερικό της φιάλης του καλλυντικών. Επιπλέον, τα serum βλεφαρίδων περιέχουν συστατικά που φροντίζουν και καταπραΰνουν από ερεθισμούς.

Η συσκευασία, ο τρόπος αποστολής και η τιμή είναι ακόμα κάποιοι καθοριστικοί παράγοντες που προσδιορίζουν τα καλύτερα serum βλεφαρίδων. Η συσκευασία θα πρέπει να είναι σταθερή και στο εσωτερικό θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει ένα φυλλάδιο. Όταν πρόκειται για το μπουκάλι που περιέχει το καλλυντικό, θα πρέπει να είναι ερμητικά κλειστό, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ουσίες από το να μπουν μέσα στο μπουκάλι ή να χυθεί το καλλυντικό έξω. Η τιμή δεν πρέπει να είναι υπέρμετρα υψηλή, αν και τα φθηνότερα σκευάσματα μπορεί να είναι απλά απομιμήσεις.