ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΑΚΜΗ – ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ.

Το καθημερινό make-up θα πρέπει να είναι ελαφρύ και φυσικό, ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιείτε τα καλλυντικά με μέτρο. Αν είστε ένα άτομο που υποφέρει από ακμή, αρκεί να βάζετε προϊόντα που περιέχουν αντιβακτηριακές, και φυσικές ουσίες. Τα καλύτερα καλλυντικά διατίθενται σε φαρμακεία. Χάρη σε τέτοια καλλυντικά, όχι μόνο μπορείτε να κάνετε άψογο make up, αλλά και να καταπολεμήσετε την ακμή.

Βήμα 1. Βεβαιωθείτε ότι η επιδερμίδα του προσώπου σας είναι έτοιμη για make-up.

Το πρωί, το δέρμα του προσώπου δεν απαιτεί καθαρισμό, αλλά αναζωογόνηση. Για το λόγο αυτό, βάλτε ένα toner και μία ελαφριά ενυδατική. Μπορείτε να βάλετε μία βάση σιλικόνης επίσης. Τα καλλυντικά αυτά παρατείνουν το κράτημα του make-up και κάνουν το δέρμα να μην γυαλίζει. Μετά από αυτό, κάντε το make-up προσώπου.

Βήμα 2. Make-up προσώπου.

Τώρα, όταν το δέρμα στο πρόσωπό σας είναι ανανεωμένο και ενυδατωμένο, βάλτε πάνω του μία βάση make-up που να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος σας. Βάλτε την βάση με ένα πινέλο, διότι έτσι μπορείτε να καλύψετε πιο εύκολα τις ατέλειες του δέρματος. Καλύψτε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, τους αποχρωματισμός και την ακμή με ένα φωτεινό concealer. Ανακατέψτε το με την βάση χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων. Τώρα, βάλτε ένα bronzer κάτω από τα ζυγωματικά, και στις δύο πλευρές της μύτης, καθώς και στη γραμμή των μαλλιών (μέτωπο) και μουτζουρώστε το καλά. Θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να αφήσετε κανένα σκούρο σημάδι ή γραμμή στο πρόσωπό σας. Μην διαλέξετε bronzer σε πολύ σκούρα απόχρωση. Περάστε τα μάγουλά σας με ρουζ και βάλτε λίγο highlighter. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε λάμψη στο πρόσωπό σας και θα έχετε λαμπερή και υγιή εμφάνιση. Απλώστε το concealer στο επάνω μέρος των χειλιών για να τα κάνετε να φαίνονται πιο μεγάλα.

Βήμα 3. Make-up ματιών και χειλιών.

Ξεκινήστε με τα φρύδια. Βουρτσίστε τα ή καλύψτε τα με ένα μολύβι φρυδιών ή μια σκιά. Είναι αυτονόητο, ότι το χρώμα πρέπει να αντιστοιχεί με το χρώμα των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, βάλτε μία σκιά ματιών σε όλη την επιφάνεια των βλεφάρων. Εάν κάνετε καθημερινό make-up, χρησιμοποιήστε μόνο αποχρώσεις στο χρώμα του δέρματος, απαλό ροζ ή φωτεινό καφέ. Με μία ελαφρά πιο σκούρα σκιά, επισημάνετε την πτυχή των ματιών. Χρησιμοποιήστε το ίδιο χρώμα και στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Τώρα, βάλτε μαύρο και άσπρο μολύβι ματιών. Πάρτε πρώτα το άσπρο και βάλτε το στο σημείο που οι βλεφαρίδες εφάπτονται με τα μάτια. Στη συνέχεια, πάρτε το μαύρο μολύβι ματιών και περάστε την γραμμή των βλεφαρίδων. Δώστε καμπύλη στις βλεφαρίδες σας με ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες και περάστε τις με μια μάσκαρα. Τέλος, καλύψτε τα χείλη σας με ένα φωτεινό ροζ κραγιόν.

Το καθημερινό σας μακιγιάζ είναι έτοιμο!