Αποδοτικότητα4.5
Αποτελεσματικότητα4.1
Τιμή3.9
Συστατικά5.2
4.4

Πρώτη εντύπωση: Τι μπορώ να πω, το Quickmax μου έκανε καλή πρώτη εντύπωση. Είναι ένα από τα εν λόγω προϊόντα, τα οποία ξεχωρίζουν από άλλα παρόμοια παρασκευάσματα, λόγω της πολύχρωμης συσκευασίας και της άνετης εφαρμογής. Επιπλέον, το καλλυντικό έχει ημι-υγρή σύσταση και ως εκ τούτου, απαιτεί επιδέξια εφαρμογή. Όταν ανοίξετε το κουτί από χαρτόνι, θα βρείτε ένα φυλλάδιο που σας προσφέρει τις πληροφορίες που αφορούν την εφαρμογή, τη σύνθεση και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Θεραπεία: Χρησιμοποίησα ένα μπουκάλι με 5ml Quickmax για περίπου έξι μήνες. Παρατήρησα αλλαγές στις βλεφαρίδες μου μετά από τέσσερις εβδομάδες τακτικής εφαρμογής. Είδα τα επιθυμητά αποτελέσματα μετά από δύο μήνες. Κάτι που έχω να προσθέσω, είναι ότι το Quickmax περιέχει ένα από τα αγαπημένα μου συστατικά, το υαλουρονικό οξύ. Χάρη σε αυτήν την ουσία, οι βλεφαρίδες αλλά και το δέρμα των βλεφάρων γίνονται πιο ενυδατωμένα και λεία.

Εφαρμογή: Εφαρμογή πρέπει να διεξάγεται κάθε βράδυ μέχρι να αποκτήσετε τις βλεφαρίδες που θέλετε. Μετά από αυτό, μπορείτε να βάζετε το serum για βλεφαρίδες κάθε δεύτερη ημέρα, ή ακόμα λιγότερο. Όσον αφορά την την εφαρμογή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Quickmax σαν να χρησιμοποιείτε ένα eyeliner, και θα πρέπει να διανέμετε το προϊόν μόνο στα άνω βλέφαρα. Το επιμηκύνει τις βλεφαρίδες όπως κοιμόμαστε. Όταν εκτελείτε τελικά την εφαρμογή, θα πρέπει να περιμένετε λίγο για να αφήσετε το καλλυντικό να απορροφηθεί.

Εάν φοράτε φακούς επαφής , θα πρέπει να θυμηθείτε να τους βγάλετε πριν βάλετε το Quickmax.

Αποτελέσματα: Μπορώ να πω ότι Quickmax βελτιώνει την κατάσταση των βλεφαρίδων, καθώς και τα βλέφαρα. Όταν η θεραπεία είναι στα τελειώματα, είναι προφανές ότι οι βλεφαρίδες είναι πιο υγιείς, πιο όμορφες και θρεμμένες. Επιπλέον, γίνονται πιο δυνατές και πιο ανθεκτικές σε φθορές και σταματούν να πέφτουν κατά τη διάρκεια αφαίρεσης του μακιγιάζ. Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρατήρησα μεγάλη βελτίωση στην πυκνότητα των βλεφαρίδων μου.

Συμπέρασμα: Για μένα, το serum για βλεφαρίδες Quickmax περιέχει πολλά καλά χαρακτηριστικά, ωστόσο, όλα συνδέονται με την φροντίδα των βλεφαρίδων. Για το λόγο αυτό, οι γυναίκες που επιθυμείτε επιμήκυνση ή βελτίωση της πυκνότητας των βλεφαρίδων μάλλον θα απογοητευθείτε. Χάρη στα φυσικά του συστατικά, το δέρμα των βλεφάρων και οι βλεφαρίδες επηρεάζονται θετικά και δεν προκαλεί ούτε ερεθισμούς ούτε αλλεργίες.